Laatste nieuws
Vanaf 1 mei 2023 is er een uitbreiding van het bestuur!#Medical-Ameland bestaat 5 jaar!# AED keurmerk toegekend aan Medical-Ameland# E-learning goedgekeurd door de NIKTA # De e-learning is klaar en kan ingezet worden #
Ga naar hoofdinhoud

Code 95 is een voor een beroepschauffeur verplichte scholingen (een aantal verplichte punten per 5 jaar). Naast EHBO opleiding zijn er nog meer (rij) trainingen waarbij deze punten kunnen worden behaald. Medical-Ameland is door het CBR aangewezen om EHBO te mogen geven aan beroepschauffeurs die deze punten moeten halen. Als deze scholing met goed resultaat is afgerond kunnen wij de punten bijschrijven aan het registratiesysteem van het CBR. Deze verplichte punten komen dan in het dossier van de chauffeur, zo kan het CBR zien dat de chauffeur aan zijn verplichte scholingen heeft voldaan. Voor meer informatie neem contact met ons op.

De cursus duurt 7 uren (twee dagdelen). In deze dagdelen leren wij u levensreddend handelen zodat u anderen kunt helpen als u onderweg bent. Ook zullen wij u leren een (beginnende) brand te blussen. Daarnaast leren wij u bewust te worden van de gevaren die er in uw werk zijn. Als u bewust bent van waar u mee bezig bent kunt u ook bewust handelen om de gevaren te beperken.

Back To Top
Bel