Laatste nieuws
Vanaf 1 mei 2023 is er een uitbreiding van het bestuur!#Medical-Ameland bestaat 5 jaar!# AED keurmerk toegekend aan Medical-Ameland# E-learning goedgekeurd door de NIKTA # De e-learning is klaar en kan ingezet worden #
Ga naar hoofdinhoud

Heeft u een bedrijf welke alleen in de zomer open is of wilt u de zorgen niet hebben van de aanschaf, onderhoud en eventuele reparatie als de AED defect raakt? Dan is huren een prima oplossing!

Een aanschaf van een AED is erg kostbaar, een beetje goeie AED kost tussen de € 1300,- tot ongeveer € 1900,-. Een AED aanschaffen is één maar onderhouden is misschien nog wel veel belangrijker. Daarom kunt u nu ook een AED huren bij ons, heeft u voor een korte of langere periode een AED nodig is huren een prima optie. Voor een evenement of voor op een (tijdelijke) bouwplaats of andere locatie? Wij nemen alle zorgen uit handen, wij zorgen ervoor dat de AED op tijd bij of op de locatie/evenement aanwezig is, als er storing is komen wij de AED kosteloos omruilen voor een andere. U hoeft nergens naar om te kijken.

Voor periodes < 6 maanden, rekenen wij voor de 1ste week € 40,- en daarna € 20,- elke week
Voor periodes > 6 maanden, rekenen wij € 50,- per maand

Voor meer informatie neem contact met ons op

Back To Top
Bel