Skip to content
Laatste nieuws
Vanaf 1 mei 2023 is er een uitbreiding van het bestuur!#Medical-Ameland bestaat 5 jaar!# AED keurmerk toegekend aan Medical-Ameland# E-learning goedgekeurd door de NIKTA # De e-learning is klaar en kan ingezet worden #

Controle en levering verbandkoffer.

EHBO-koffers worden gebruikt bij kleine verwondingen of blessures. Er wordt vaak vergeten om de koffer weer aan te vullen. Als de koffer weer op zijn plaats staat, kijkt niemand er meer naar om tot dat er iets uit nodig is, dan blijkt dat het benodigde materiaal mist of al ver over datum is. Dit houd in dat de EHBO-er zijn/haar werk niet optimaal kan doen want op dat moment heb je iets nodig dat er niet is. Of het materiaal is er wel , maar de kwaliteit van het materiaal is minder goed of, in sommige gevallen, het materiaal werkt helemaal niet meer. Om dat te voorkomen bieden wij aan om de koffer één of twee maal per jaar te controleren en zo nodig aan te vullen of materiaal wat over datum is te vervangen.

Tevens kunnen wij ook nieuwe verbandkoffers leveren ongeacht de grootte.

Het advies is dan ook om de EHBO koffer twee maal per jaar te laten controleren. Vraag ons naar alle mogelijkheden en adviezen.

Stuur een mail naar celine@medical-ameland.nl

Back To Top
Bel