skip to Main Content

Vanaf November 2019 bieden wij een EHBO cursus aan. Wij bieden een complete cursus met erkend EHBO diploma. Hoe dat zit met een EHBO diploma kijk op onze veel gestelde vragen pagina.

EHBO moet toegankelijk zijn voor iedereen (die ook daadwerkelijk in staat is om anderen te helpen) en het moet betaalbaar zijn. Beide voorwaarden kunnen wij aan voldoen. EHBO is een belangrijk deel van een mensenleven. Andere mensen helpen is geen recht maar een plicht, als het een plicht is zou het handig zijn dat je er ook iets van af weet. Door onze ervaren docenten zal de lessen worden verzorgd.

De nationale bond EHBO is een onafhankelijke organisatie die EHBO verenigingen bij elkaar wil brengen en meer informatie richting de leden wil verspreiden. Zo kun je je aanmelden voor een nieuwsbrief waarbij alle benodigde informatie gewoon in je mailbox terecht komt. De nationale bond EHBO heeft ook zelf een EHBO boek uitgebracht, deze gebruiken wij voor onze EHBO opleidingen en is gebaseerd op de eindtermen van het oranje kruis boek. Het boek van de nationale bond EHBO kun je ook gebruiken als naslagwerk, in dit boekje staat niet alleen de symptomen maar ook wat je kunt/moet doen. op de website van de nationale bond EHBO staat een inkijk exemplaar om een indruk te krijgen hoe het is opgebouwd.

Voor meer informatie of beschikbaarheid kijk op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Back To Top

Bel met ons nieuwe nummer voor een sneltest:

+316-83503077

LET OP! Onze sneltesten zijn niet gratis, de kosten zijn €50,- per test. Bij ons kunt u 7 dagen per week terecht en wij komen bij u langs om te testen. Dus niet het huis uit, geen lange wachttijden. U krijgt een papieren certificaat met de uitslag, deze kunt u gebruiken voor het reizen. Ook hebben wij een internationaal reisdocument. Deze is alleen bestemd voor het vliegen.

U kunt u ook laten testen bij de GGD (gratis). 0800-1202


PAY ATTENTION! Our quick tests are not free, the costs are €50 per test. You can visit us 7 days a week and we will visit you to test. So don’t leave the house, no long waiting times. You will receive a paper certificate with the results, which you can use for travelling. We also have an international travel document. This one is for flying only. 

You can also have yourself tested at the GGD (free of charge). 0800-1202


PASST AUF! Unsere Schnelltests sind nicht kostenlos, die Kosten betragen 50 € pro Test. Sie können uns 7 Tage die Woche besuchen und wir besuchen Sie zum Testen. Also nicht das Haus verlassen, keine langen Wartezeiten. Sie erhalten ein Papierzertifikat mit den Ergebnissen, das Sie für Reisen verwenden können. Wir haben auch ein internationales Reisedokument. Dieser ist nur zum Fliegen gedacht.

Sie können sich auch kostenlos bei der GGD testen lassen. 0800-1202

Call Now ButtonBel