Laatste nieuws
De teststraat is vanaf woensdag 10-11-2021 weer geopend! van 15:00 uur tot 17:00 uur zijn wij er weer * Medical-Ameland is NIKTA gecertifeerd * Onze e-learning is bijna klaar en wordt momenteel getest *
skip to Main Content

Vanaf November 2019 bieden wij een EHBO cursus aan. Wij bieden een complete cursus met erkend EHBO diploma. Hoe dat zit met een EHBO diploma kijk op onze veel gestelde vragen pagina.

EHBO moet toegankelijk zijn voor iedereen (die ook daadwerkelijk in staat is om anderen te helpen) en het moet betaalbaar zijn. Beide voorwaarden kunnen wij aan voldoen. EHBO is een belangrijk deel van een mensenleven. Andere mensen helpen is geen recht maar een plicht, als het een plicht is zou het handig zijn dat je er ook iets van af weet. Door onze ervaren docenten zal de lessen worden verzorgd.

De nationale bond EHBO is een onafhankelijke organisatie die EHBO verenigingen bij elkaar wil brengen en meer informatie richting de leden wil verspreiden. Zo kun je je aanmelden voor een nieuwsbrief waarbij alle benodigde informatie gewoon in je mailbox terecht komt. De nationale bond EHBO heeft ook zelf een EHBO boek uitgebracht, deze gebruiken wij voor onze EHBO opleidingen en is gebaseerd op de eindtermen van het oranje kruis boek. Het boek van de nationale bond EHBO kun je ook gebruiken als naslagwerk, in dit boekje staat niet alleen de symptomen maar ook wat je kunt/moet doen. op de website van de nationale bond EHBO staat een inkijk exemplaar om een indruk te krijgen hoe het is opgebouwd.

Voor meer informatie of beschikbaarheid kijk op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Back To Top Call Now ButtonBel