skip to Main Content

Wat is ons doel:

Ons doel is om iedereen, die in staat is om te reanimeren, te leren reanimeren tegen zo laag mogelijke kosten. Het is heel belangrijk om binnen de eerste 6 minuten te beginnen met reanimeren, de overlevingskans van het slachtoffer is in de eerste 6 minuten 70% daarna zal de overlevingskans elke minuut met 10 % afnemen. Het is daarom van het grootste belang zoveel mogelijk mensen dit te leren om als er iets in jou buurt gebeurt gelijk iemand in de buurt te hebben die kan (helpen) reanimeren. Wij gaan jaarlijks herhalingscursus geven, Wij adviseren om dit zeker elk jaar te volgen om de handelingen bij te houden een reanimatie vergt namelijk veel oefening. Daarnaast willen graag iedereen de gelegenheid bieden om vaker “even” te oefenen. Dit zal niet een complete cursus zijn maar alleen de handelingen om uw geheugen op te frissen. Kiest u ervoor vaker per jaar te willen oefenen met reanimeren neem hierover contact met ons op.

AED’s zijn van levensbelang en hebben in het verleden al vele levens gered, dit vergt wel onderhoud zodat de AED altijd beschikbaar en optimaal en gevuld is met de juiste materialen en benodigdheden. Als u het qua onderhoud goed heeft geregeld is er niets aan de hand, maar heeft u geen idee wanneer er voor het laatst iemand naar heeft gekeken doen wij dat graag voor u.

Over een kinderreanimatie wordt weinig gesproken echter is dit net zo belangrijk als bij volwassenen. Vaak word gedacht dat bij kinderen de kans op hartfalen bijna nooit voorkomt maar de kans op hartfalen er wel degelijk. Elk jaar worden 1300 tot 1400 kinderen geboren met een hartafwijking.

Maakt u het verschil ?

 

LET OP !!!!

De meeste zorgverzekeraars doen aan preventie en vergoeden een reanimatiecursus. Kijk hier of ook uw zorgverzekeraar dit vergoed.

 

Wat zit bij de cursus in:     

  • Koffie en thee
  • Een diploma (Nederlandse reanimatieraad)
  • Kiss of life
Back To Top

Bel met ons nieuwe nummer voor een sneltest:

+316-83503077

LET OP! Onze sneltesten zijn niet gratis, de kosten zijn €50,- per test. Bij ons kunt u 7 dagen per week terecht en wij komen bij u langs om te testen. Dus niet het huis uit, geen lange wachttijden. U krijgt een papieren certificaat met de uitslag, deze kunt u gebruiken voor het reizen. Ook hebben wij een internationaal reisdocument. Deze is alleen bestemd voor het vliegen.

U kunt u ook laten testen bij de GGD (gratis). 0800-1202


PAY ATTENTION! Our quick tests are not free, the costs are €50 per test. You can visit us 7 days a week and we will visit you to test. So don’t leave the house, no long waiting times. You will receive a paper certificate with the results, which you can use for travelling. We also have an international travel document. This one is for flying only. 

You can also have yourself tested at the GGD (free of charge). 0800-1202


PASST AUF! Unsere Schnelltests sind nicht kostenlos, die Kosten betragen 50 € pro Test. Sie können uns 7 Tage die Woche besuchen und wir besuchen Sie zum Testen. Also nicht das Haus verlassen, keine langen Wartezeiten. Sie erhalten ein Papierzertifikat mit den Ergebnissen, das Sie für Reisen verwenden können. Wir haben auch ein internationales Reisedokument. Dieser ist nur zum Fliegen gedacht.

Sie können sich auch kostenlos bei der GGD testen lassen. 0800-1202

Call Now ButtonBel