skip to Main Content

BHV-trainingen

Ook voor trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) kunt u bij ons terecht. BHV lessen aanbieden is maatwerk leveren. Elke BHV les zal worden aangepast op het bedrijf of werknemer. Omdat elk bedrijf verschillend is en verschillende werkzaamheden uitvoert is het noodzakelijk om een cursus aan te bieden die bij uw bedrijf past. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Wij zullen u op basis dat gesprek een cursus aanbieden die naadloos op uw bedrijf / werkzaamheden aansluit en past bij het risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) van uw bedrijf.

BHV-instructeur is een vrij beroep; iedereen zou in theorie BHV mogen aanbieden. Het is natuurlijk wel van groot belang dat de instructeur kennis heeft van zaken over het gene wat hij/zij aanbiedt. Dit is voor de cursisten van groot belang maar ook voor de instructeur. Vanuit de overheid zijn geen regels aan verbonden aan de kwaliteit van de instructeur. Wij vinden het erg belangrijk dat een BHV-instructeur goede kennis heeft, zowel theoretisch als praktisch. Wij werken daarom alleen met goed opgeleide en gekwalificeerde instructeurs met veel werkervaring in de hulpverlening. De levensreddende handelingen worden verzorgd door ons zelf (Eduard Visser en Richard Bunicich) beide hebben we veel ervaring op de ambulance. Het brand- en ontruimingsgedeelte wordt gegeven worden door Pascal Boorsma die bevelvoerder bij de brandweer is.

Wij zijn aangesloten bij de onderstaande organisaties en mogen ook namens hen certificeren.

Lees hier meer over de regelgeving certificering BHV  Klik hier

                

Back To Top

Bel met ons nieuwe nummer voor een sneltest:

+316-83503077

LET OP! Onze sneltesten zijn niet gratis, de kosten zijn €50,- per test. Bij ons kunt u 7 dagen per week terecht en wij komen bij u langs om te testen. Dus niet het huis uit, geen lange wachttijden. U krijgt een papieren certificaat met de uitslag, deze kunt u gebruiken voor het reizen. Ook hebben wij een internationaal reisdocument. Deze is alleen bestemd voor het vliegen.

U kunt u ook laten testen bij de GGD (gratis). 0800-1202


PAY ATTENTION! Our quick tests are not free, the costs are €50 per test. You can visit us 7 days a week and we will visit you to test. So don’t leave the house, no long waiting times. You will receive a paper certificate with the results, which you can use for travelling. We also have an international travel document. This one is for flying only. 

You can also have yourself tested at the GGD (free of charge). 0800-1202


PASST AUF! Unsere Schnelltests sind nicht kostenlos, die Kosten betragen 50 € pro Test. Sie können uns 7 Tage die Woche besuchen und wir besuchen Sie zum Testen. Also nicht das Haus verlassen, keine langen Wartezeiten. Sie erhalten ein Papierzertifikat mit den Ergebnissen, das Sie für Reisen verwenden können. Wir haben auch ein internationales Reisedokument. Dieser ist nur zum Fliegen gedacht.

Sie können sich auch kostenlos bei der GGD testen lassen. 0800-1202

Call Now ButtonBel