Laatste nieuws
Vanaf 1 mei 2023 is er een uitbreiding van het bestuur!#Medical-Ameland bestaat 5 jaar!# AED keurmerk toegekend aan Medical-Ameland# E-learning goedgekeurd door de NIKTA # De e-learning is klaar en kan ingezet worden #
Ga naar hoofdinhoud

BHV-trainingen

Ook voor trainingen op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) kunt u bij ons terecht. BHV lessen aanbieden is maatwerk leveren. Elke BHV les zal worden aangepast op het bedrijf of werknemer. Omdat elk bedrijf verschillend is en verschillende werkzaamheden uitvoert is het noodzakelijk om een cursus aan te bieden die bij uw bedrijf past. Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Wij zullen u op basis dat gesprek een cursus aanbieden die naadloos op uw bedrijf / werkzaamheden aansluit en past bij het risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) van uw bedrijf.

BHV-instructeur is een vrij beroep; iedereen zou in theorie BHV mogen aanbieden. Het is natuurlijk wel van groot belang dat de instructeur kennis heeft van zaken over het gene wat hij/zij aanbiedt. Dit is voor de cursisten van groot belang maar ook voor de instructeur. Vanuit de overheid zijn geen regels aan verbonden aan de kwaliteit van de instructeur. Wij vinden het erg belangrijk dat een BHV-instructeur goede kennis heeft, zowel theoretisch als praktisch. Wij werken daarom alleen met goed opgeleide en gekwalificeerde instructeurs met veel werkervaring in de hulpverlening. Alle lessen zullen worden verzorgt door docenten met praktijk ervaring in het te geven onderdeel.

Wij zijn aangesloten bij de onderstaande organisaties en mogen ook namens hen certificeren.

Lees hier meer over de regelgeving certificering BHV  Klik hier

               

Back To Top
Bel