skip to Main Content

Medical-Ameland start in opdracht van Alegria Health met testen voor toegang op Ameland. Er wordt hard gewerkt om alles optijd klaar te krijgen om op maandag 19-07-2021 te kunnen starten.

Meer informatie op onze website Medical-Ameland heeft Zivver aangeschaft. Met Zivver mail kunnen wij beveiligd mails en persoonlijke informatie versturen. Dit hebben we nodig voor de positieve uitslagen tijdens het testen op Covid-19. In overleg met de GGD-fryslân hebben we besloten voortaan zelf de positief geteste pesonen door te geven.


Het is zo ver, we kunnen weer BHV en EHBO cursussen gaan aanbieden. Er is wel een “maar” ……het geldt alleen voor bedrijven, instellingen en organisaties. Bekijk de wijzigingsregeling (pagina 29)voor de officiële uitleg. Wij zullen ons houden aan de richtlijnen van het RIVM én het brancheprotocol die opgesteld is door alle overkoepelende organisaties waaronder de NIBHV, Nederlandse reanimatieraad en het Oranjekruis. 


De Delta 1600 is een AED tester waarmee wij de werking kunnen testen. We sluiten de tester aan op de AED en bootsen de situatie na waar de AED een schok zou moeten adviseren. Als de AED dit aangeeft is de werking goed. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.


Medical-Ameland gaat samen met de zorgcoöperatie Ameland de toekomst in. Eduard en Richard hebben plaats genomen in het betsuur van de zorgcoöperatie. Eduard heeft als lid plaats genomen en Richard is als voorzitter benoemd.


Namens de NVB-BHV mogen wij voor de kinderdagverblijven en gastouders EH (eerste hulp) aanbieden. Aan deze opleidingen zijn eisen verbonden die vastgesteld zijn door het ministerie van SZW.


De nieuwe handreiking Arbo en bedrijfshulpverlening is gepubliceer, download hem hier

Na 12 jaar is er een nieuwe handreiking beschikbaar voor arbomaatregelen en bedrijfshulpverlening. In opdracht van de SER (Sociaal Economische Raad) heeft het NIBHV met input van leden van de (BVBN)Branche Vereniging Bedrijfshulpverlening Nederland een duidelijk en actuele handreiking gepubliceerd. 


 

Op dit moment is een samenwerking tussen Medical-Ameland en het Windesheim College. Leerling docenten gaan Medical-Ameland helpen om de presentaties, e-learning en de praktijkopleidingen nog beter op elkaar te laten aansluiten. Door de grote vraag naar opleidingen is het noodzakelijk om experts in didactiek hierna te laten kijken. In maart 2021 zal het project klaar zijn!


Vanaf maandag 22 Juni mag er weer mond op mond beademingen worden gegeven bij een reanimatie. Kijk voor de eerste herziening het uitgegeven protocol door op de afbeelding te klikken!

 


We kunnen weer van start met de BHV en EHBO trainingen! wel hebben de overkoepelende organisaties een protocol opgesteld zodat cursisten en cursusleiders veilig trainingen kunnen geven. Klik op de afbeelding om het protocol te lezen.


De Nederlandse reanimatieraad heeft de regels en richtlijnen aangepast ivm het corona virus. Door deze virus is het niet altijd veilig om naar een reanimatie behoeftige patiënt te gaan. Mond op mond beademing neemt een zeer groot risico met zich mee en daarom is besloten de mond op mond voorlopig niet meer toe te passen. Het hele verhaal leest u in het document van de Nederlandse Reanimatieraad


 


 


Back To Top

Bel met ons nieuwe nummer voor een sneltest:

+316-83503077

LET OP! Onze sneltesten zijn niet gratis, de kosten zijn €50,- per test. Bij ons kunt u 7 dagen per week terecht en wij komen bij u langs om te testen. Dus niet het huis uit, geen lange wachttijden. U krijgt een papieren certificaat met de uitslag, deze kunt u gebruiken voor het reizen. Ook hebben wij een internationaal reisdocument. Deze is alleen bestemd voor het vliegen.

U kunt u ook laten testen bij de GGD (gratis). 0800-1202


PAY ATTENTION! Our quick tests are not free, the costs are €50 per test. You can visit us 7 days a week and we will visit you to test. So don’t leave the house, no long waiting times. You will receive a paper certificate with the results, which you can use for travelling. We also have an international travel document. This one is for flying only. 

You can also have yourself tested at the GGD (free of charge). 0800-1202


PASST AUF! Unsere Schnelltests sind nicht kostenlos, die Kosten betragen 50 € pro Test. Sie können uns 7 Tage die Woche besuchen und wir besuchen Sie zum Testen. Also nicht das Haus verlassen, keine langen Wartezeiten. Sie erhalten ein Papierzertifikat mit den Ergebnissen, das Sie für Reisen verwenden können. Wir haben auch ein internationales Reisedokument. Dieser ist nur zum Fliegen gedacht.

Sie können sich auch kostenlos bei der GGD testen lassen. 0800-1202

Call Now ButtonBel