skip to Main Content
Stichting Medical Ameland Wij brengen opleidingen tot leven!

Help ons doelstellingen te realiseren

Als non-profit organisatie kunnen wij helaas niet al onze doelstellingen realiseren, daar is hulp bij nodig……uw hulp!

Ons eerste doelstelling is om gratis reanimatielessen te kunnen aanbieden op Ameland. Het is erg belangrijk om mensen te blijven opleiden en bijscholen voor een goede reanimatie (hulpverlening). Dit geldt voor volwassen reanimatie maar ook voor kinderreanimatie. Door uw donatie hopen wij dit gratis te kunnen aanbieden. Er komen vele toeristen elk jaar ons prachtige eiland bezoeken. “Onze” gasten willen we niet alleen een gezellige vakantie bieden maar ook een veilige vakantie. Voor vele mensen is “even” een cursus volgen een grote aanslag op hun portemonnee, ondanks dat men weet hoe belangrijk het is.

Ons tweede doelstelling is om gratis EHBO lessen te kunnen aanbieden op basisscholen op Ameland. Door vroeg te beginnen de kinderen te leren en op een speelse wijze, om 112 te bellen, een verband aan te leggen of om anderen om hulp te vragen kan dit nu en in de toekomst levens redden! Kinderen leren in deze levensfase erg snel, dit hebben we gezien toen we in 2019 op de basisschool in Ballum (Ameland) de kinderen van groep 7 en 8 (kinder) EHBO hebben gegeven. Daarnaast willen we op het voorgezet onderwijs (BWS) de laatste klassen reanimatie én EHBO lessen geven.

Wij zijn en blijven van mening dat iedereen die het voorgezet onderwijs verlaat, een reanimatie en EHBO diploma op zak zou moeten hebben.

Door ons financieel te steunen hopen wij dit te kunnen realiseren. Wilt u op een andere manier ons steunen of wilt u (eenmalig/maandelijks/jaarlijks) geld doneren maar niet via deze doneer knop neem dan contact met ons op.

Wij danken u alvast voor uw bijdrage

Voor een eenmalige donatie:

Ik doneer 1 malig € -

Voor een maandelijkse donatie

Ik doneer elke maand € -
Back To Top