skip to Main Content
Stichting Medical Ameland Wij brengen opleidingen tot leven!

Help ons doelstellingen te realiseren

Als non-profit organisatie kunnen wij helaas niet al onze wensen realiseren, daar is hulp bij nodig……uw hulp!

Wij vragen niet “zomaar” geld, wij willen via deze pagina uw bijdrage vragen wanneer wij materialen nodig hebben. Vaak is er subsidie voor te krijgen, wij houden dit altijd scherp in de gaten. Er blijft altijd een resterend bedrag over die wij zelf moeten bijdragen. Wij vragen geen extra geld maar alleen wat we nodig hebben.

 

Dit keer willen we graag uw steun voor een: AED TESTER (Netech delta 1600)

Graag willen we deze AED tester aanschaffen. Deze AED tester simuleert een hart die een schok nodig heeft, de AED zal moeten aangeven dat een schok wordt aanbevolen, ook de accu en de rest van het systeem kan worden nagekeken met deze tester. AED’s worden veelal visueel gecheckt, we kunnen dus alleen maar zien of alles er bij zit zoals; een scheermes, handdoekje, en een schaar én of het groene lampje brand. Maar een échte volledige check is helaas (nog) niet mogelijk. De tester moet uit Amerika komen en de totale kosten zijn €1100,-…..we hebben subsidie aangevraagd bij het iepenmienskip en hopen op een bijdrage van de Gemeente Ameland. Toch blijft er een bedrag open staan waar we zelf voor moeten zorgen. Dit bedrag is €380,- we willen proberen om dit via crowdfunding “binnen te halen”.

Door ons financieel te steunen hopen wij dit te kunnen realiseren. Wilt u op een andere manier ons steunen of wilt u (eenmalig/maandelijks/jaarlijks) geld doneren maar niet via deze doneer knop neem dan contact met ons op.

Hoever zijn we?

AED tester €0€380

Wij danken u alvast voor uw bijdrage

Voor een eenmalige donatie:

Ik doneer 1 malig € -

Voor een maandelijkse donatie

Ik doneer elke maand € -
Back To Top