skip to Main Content
Stichting Medical Ameland Wij brengen opleidingen tot leven!

Evenementen EHBO

Organiseert u een evenement waarbij EHBO-ers en/of professionele hulpverleners nodig zijn ? Wij kunnen dit voor u verzorgen.

Wij gaan met u bespreken wat de wet/vergunning aangeeft en wat wij u kunnen bieden op gebied van veiligheid voor de deelnemers en/of bezoekers. Een aantal leden van het SIGMA-team (Snel Inzetbare Groep ter Medische Assistentie) afdeling Ameland zullen wij als EHBO-er gaan inzetten. Klik hier voor meer informatie over SIGMA

Wij hebben gekozen voor onder andere de SIGMA-leden omdat zij naast hun oranje kruis EHBO diploma een gedegen opleiding hebben gevolgd voor wat betreft hulpverleningen op grootschalig gebied. De SIGMA leden zijn getraind om bij (grote) groepen mensen overzicht te houden en te handelen indien er meerdere slachtoffers zijn. Ook een evacuatie kunnen zij begeleiden. Naast de scholing die zij moeten volgen zullen ze van ons (mocht dit voor het evenement nodig zijn) extra training krijgen als het bijvoorbeeld gaat om specifieke letsels (blaren prikken en afplakken, kneuzingen, verstuikingen).

 

SEMS

Wij zijn SEMS (Special Events Medical Services) gecertificeerd en kunnen bij alle evenementen een passende medische ondersteuning aanbieden.

Bekijk hier ons certificaat

Speciale diensten/professionele hulpverleners

Voor professionele hulpverleners zoals artsen en verpleegkundigen zullen wij samenwerken met Fase educatie. Fase regelt EHBO-ers en/of professionele hulpverleners voor veel sport evenementen zoals (WK/NK) schaats, Biatlon, Triatlon, wieler evenementen etc. Zij hebben daarin veel kennis en ervaring. Wij zullen samen met Fase bekijken hoeveel en welke  professionele hulpverleners nodig zijn bij uw evenement.

 

Twitter
Instagram
Back To Top